(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja Tampereelle
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Asiakasyrityksemme on toiminnanohjaus- ja talouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys. Toiminnan laajentumisen myötä etsimme nyt heille Tampereen toimipisteeseen lisävahvistusta nimikkeellä

Ostoreskontranhoitaja Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Tampereen yksikön taloushallinnon tiimiä ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa ostoreskontraprosesseista. Työtehtäviisi kuuluu sähköisten ostolaskujen käsittelyä ja tarkastamista, laskujen tiliöintiä sekä ostolaskujen hyväksyntäkierron hoitamista. Työnkuvaasi kuuluu myös monipuolisia selvitystehtäviä ja osallistut kuukaudenvaihteen tehtäviin sekä taloushallinnon projekteihin.

Toimit päivittäin tiiviissä vuorovaikutuksessa sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä myös englannin kielellä.

Toivomme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta ostoreskontran hoitamisesta
- Kiinnostusta taloushallinnon tehtäviä kohtaan
- Kirjanpidon perusteiden ja arvonlisäverotuksen säännösten tuntemusta
- Tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta
- Positiivista palveluasennetta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja (erityisesti MS Office -ohjelmat) ja kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmistä (esim. OpusCapita)

Asiakasyrityksemme toivoo saavansa sinusta pitkäaikaisen työntekijän, jolta löytyy innokkuutta ja halua kehittyä taloushallinnon tehtävien parissa. Kyseessä on kokopäiväinen työ ja tehtävä alkaa heti syyskuun alusta perehdytysjaksolla.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten kerro meille miksi olisit loistava vahvistus heidän tiimiinsä! Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset, joten jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Ostoreskontranhoitaja Tampereelle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin konsulttiin Eveliina Tanniseen sähköpostitse eveliina.tanninen@temp-team.fi tai puhelimitse 040 350 0745 (9.7 alkaen, arkisin klo 9-16).