(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja Tampereelle (osa-aikainen)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Asiakasyrityksemme on toiminnanohjaus- ja talouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys. Toiminnan laajentumisen myötä etsimme nyt heille Tampereen toimipisteeseen lisävahvistusta nimikkeellä

Ostoreskontranhoitaja Tampereelle (osa-aikainen)

Tässä tehtävässä tulet vahvistamaan Tampereen yksikön taloushallinnon tiimiä ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa ostoreskontraprosesseista. Työtehtäviisi kuuluu sähköisten ostolaskujen käsittelyä ja tarkastamista, laskujen tiliöintiä sekä ostolaskujen hyväksyntäkierron hoitamista. Työnkuvaasi kuuluu myös monipuolisia selvitystehtäviä ja osallistut kuukaudenvaihteen tehtäviin.

Toimit työssäsi tiiviissä vuorovaikutuksessa sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä myös englannin kielellä.

Toivomme sinulta:

- Taloushallinnon koulutustaustaa tai meneillään olevia opintoja
- Innostusta ja vahvaa motivaatiota taloushallinnon tehtäviä kohtaan
- Kirjanpidon perusteiden ja arvonlisäverotuksen säännösten tuntemusta
- Tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta
- Positiivista palveluasennetta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja (erityisesti MS Office -ohjelmat)
- Kokemus taloushallinnon tietojärjestelmistä katsotaan isoksi eduksi

Asiakasyritysemme tarjoaa sinulle osa-aikaisen työsuhteen: tunnit vaihtelevat viikoittain 0-38 työtunnin välillä ja kuun vaihteet tulevat olemaan kiireisintä aikaa. Tarkka tuntimäärä voidaan sopia erikseen tehtävään valitun henkilön kanssa, joten tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi alan opiskelijalle. Tehtävä alkaa heti syyskuun alusta perehdytysjaksolla.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten kerro meille miksi olisit loistava vahvistus heidän tiimiinsä!

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset, joten jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Ostoreskontranhoitaja Tampereelle (osa-aikainen). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin konsulttiin Eveliina Tanniseen sähköpostitse eveliina.tanninen@temp-team.fi tai puhelimitse 040 350 0745 (9.7 alkaen, arkisin klo 9-16).