(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Pohjola Rakennus-konserni on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja on suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2 500 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 250. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi
Etsimme ostoreskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiin Pohjola Rakennuksen kasvun tueksi. Työsuhde on kokoaikainen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tässä tehtävässä vastaat ostoreskontran hoitamisesta eli ostolaskujen kirjaamisesta järjestelmään, ostotilausten ja ostolaskujen täsmäyttämisestä sekä erilaisista selvitysluonteisista tehtävistä. Tuet taloushallinnon 10 henkistä tiimiä tarvittaessa myös myyntireskontran tai verottajaraportointitehtävissä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta alan koulutusta ja ymmärrystä ostoreskontranhoitajan tehtävistä. Työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Ennen kaikkea omaat reippaan, huolellisen ja toimeentarttuvan työskentelyotteen. Persoonana olet avoin ja iloinen tiimityöskentelijä. 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme vakituisen työn mukavassa työyhteisössä, jossa tehdään yhdessä tiimin kanssa eikä jätetä ketään pulaan. Työpaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa ja nykyaikaisissa tiloissa. Työnantaja panostaa työntekijöihinsä ja tarjoaa kilpailukykyiset edut.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi