(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja tai pääkäyttäjä
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Etsimme Ouluun Elektroniikkatielle tai Helsinkiin Ruoholahten ostoreskontranhoitajaa tai pääkäyttäjää vakituiseen työsuhteeseen!

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi) sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Erityisesti kokemus ostoreskontran ja/tai matkareskontran hoitamisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Olet huolellinen ja opit nopeasti uusia asioita, sekä pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Microsoft Dynamics Ax ja Palette - järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään myös kykyä työskennellä moniyritysympäristössä, sekä aktiivista ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. 

Ostoreskontranhoitajan tehtäviin kuuluu omien asiakasyhtiöiden laskujen tiliöinti, kierron seuranta ja siirto kirjanpitojärjestelmään. Työnkuvaan kuuluu myös sähköposteihin vastaaminen, avoimien tapahtumien täsmäyttäminen kirjanpitojärjestelmässä, sekä kaikki laskuihin liittyvät selvittelytyöt.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.9.2019, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta: Head of Finance and Acoounting Annika Dahlberg p. 044 494 2007.