(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja, Quattro Mikenti Group Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Quattro Mikenti Group Oy:lle huolellista ja oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa Espoon toimistolle. Kyseisessä ostoreskontranhoitajan työtehtävässä pääset oppimaan uutta ja kehittymään taloushallinnon rautaiseksi ammattilaiseksi. Toimit osana avointa ja yhteistyötaitoista ostoreskontratiimiä. Quattro Mikenti Group Oy on talotekniikka-alan kehittyvä konserni, jossa sinulla on hieno mahdollisuus päästä osaksi menestyvän yrityksen kasvutarinaa.
KUVAUS
Ostoreskontran hoitajana työskentelet osana iloista tiimiä, jossa sinua tuetaan erilaisissa työtehtävissä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi ostolaskujen tarkastaminen, tiliöinti, kiertoon laittaminen ja kirjanpitoon siirtäminen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi mielenkiintoista ja kehittyvää yritystä. Etsimämme henkilö on innokas oppimaan uutta ja haastamaan itseään.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden olla mukana menestyvän yrityksen matkassa
* Kattavan perehdytyksen ostoreskontranhoitajan tehtäviin
* Mukavan ja kannustavan työyhteisön
* Viihtyisän toimiston Espoossa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä..
TYÖNKUVA

* Ostolaskujen tarkastaminen
* Ostolaskujen tiliöinnit, kiertoon lähettäminen sekä siirrot kirjanpitoon
* Muut avustavat taloushallinnon tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Taloushallinnon koulutus
* Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Vahva IT osaaminen, erityisesti Excelin ja D365-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi
* Sujuva suomen kielen taito


Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli tuloslaskelma, tase sekä rakennusalan käänteinen alv ovat sinulla hallussa.

Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen ja tarkka
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja


Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Piispantilankuja 2, 02240 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Quattro Mikenti Group puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Quattro Mikenti Group (https://quattromikentigroup.fi/) eli QMG on yhteinen nimi ripeästi kasvavalle yritysryhmälle, joka syntyi Mikenti- ja Quattroservices-yhtiöiden yhdistyessä vuonna 2013. QMG on Suomen suurimpia ja monipuolisimpia talotekniikkaurakoitsijoita, toimipaikkoja on 25 paikkakunnalla. Konsernin asiakkaita ovat keskeiset rakennuttajat ja rakennusliikkeet. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 167 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryritykset ovat luonteeltaan paikallisia yrittäjäyhtiöitä, mutta niillä on suuren konsernin tausta ja valtakunnallinen tuki.