(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja, Pohjola Rakennus Oy Suomi
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Kiinnostaako sinua työskentely ostoreskontran ja taloushallinnon parissa, osana kasvavaa suomalaista rakennusalan yritystä? Etsimme nyt oppimishaluista ja tarkkaa tekijää ostoreskontranhoitajaksi Tampereen keskustaan. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä olet jo kerryttänyt hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asiakkaamme taloushallinnon tiimiä tehden kokonaisvaltaisesti eri ostoreskontran tehtäviä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskujen noutoa, ohjaamista hyväksyntäprosessiin sekä tiliöintiä. Tehtävä on alkuun määräaikainen äitiysloman sijaisuus helmikuuhun 2022 asti, jonka aikana on mahdollisuus keskustella jatkosta.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/tradenomi) sekä ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Olet työntekijänä oma-aloitteinen, reipas ja tarkka ja sinulla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/vko

Kesto: Helmikuu 2022 asti, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.9.2020

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosesssta vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pohjola Rakennus luo mukavuusalueita yli 30 vuoden kokemuksella niin asiakkaille, työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Asiakkaillemme olemme luotettava ja lähellä. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Työntekijöillemme tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mukavat kollegat. Yhteistyökumppanimme tuntevat meidät tarmokkaina ja määrätietoisina ammattilaisina, joiden kanssa asiat etenevät.