Ostoreskontranhoitaja, Lassila & Tikanoja
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lassila & Tikanoja Oyj:lle kahta ostoreskontranhoitajaa. Tehtävä on loistava tilaisuus kartuttaa lisää kokemusta taloushallinnon tehtävässä suuressa yrityksessä. Jos olet esimerkiksi jo hieman aiempaa taloushallinnon kokemusta omaava merkonomi tai tradenomi, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Ostoreskontranhoitajana tuet taloushallintoa ostoreskontraan liittyvissä työtehtävissä, osana noin 10 hengen tiimiä. Tehtäviisi kuuluu ostolaskujen esitiliöinti, kiertoon laitto sekä mahdolliset muut ostoreskontraan liittyvät tehtävät. Työtä tehdään alkuperehdytyksen jälkeen joustavasti etänä, joten toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä intoa myös rutiininomaisia työtehtäviä kohtaan. Saat tehtävään perehdytyksen, mutta toivomme sinulta jonkin verran jo aiempaa kokemusta vastaavista ostoreskontranhoidon tehtävistä, jotta pääset ripeästi mukaan vauhtiin.

Tarjoamme


* Osaavan tiimin tuen
* Tilaisuuden kerryttää arvokasta taloushallinnon osaamista osana isoa kotimaista organisaatiota
* Mahdollisuuden työskennellä alkuperehdytyksen jälkeen etänä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Ostolaskujen esitiliöinti ja kiertoon laitto
* Mahdolliset muut ostoreskontraan liittyvät tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (merkonomi / tradenomi)
* Hieman aiempaa kokemusta ostoreskontrasta esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta
* Vahva tietotekninen osaaminen ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
* Vahvaa halua sekä innokkuutta kehittyä ja oppia uutta
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Työntekijänä olet


* Reipas ja oma-aloitteinen
* Tarkka ja huolellinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Viimeistään 1.9.2021
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot