(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja / Kruunuasunnot Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018


Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Huolehdimme 2.400 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 2.000. Asunnot sijaitsevat 23 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Nykyinen kiinteistökantamme on lähes kokonaan perusparannettu vastaamaan nykyvaatimuksia. Haluamme yrityksenä olla monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Haemme kehittyvään organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen sinua

Ostoreskontranhoitaja

vastaamaan Kruunuasunnot Oy:n ostoreskontrasta. Kruunuasunnot-konserniin kuuluu noin 30 suoraan omistettua kiinteistöä sekä 72 täysin omistettua asunto-osakeyhtiötä. Tehtävänäsi on emoyhtiön ostoreskontran hoitaminen sekä avustaminen asunto-osakeyhtiöiden ostolaskujen käsittelyssä. Vastuullesi kuuluu ostolaskujen tiliöinti ja kierrätys. Teet kiinteää yhteystyötä kiinteistöpäälliköiden ja kirjanpitäjien kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän ja osaavan tiimin tuen. Meillä on käytössä joustava, liukuva työaika ja hyvät henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa, esim. merkonomin, koulutusta. Arvostamme kokemusta Fivaldin käytöstä, jonka sähköistä ostolaskujen käsittelyä käytämme. Lisäksi kiinteistökirjanpidon tuntemus on eduksi. Työskentelyotteeltasi olet tunnollinen, tarkka sekä huolellinen ja omaat positiivisen asenteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katri Tattari 14.5. klo 14:00–15:00 ja 23.5. klo 9:00–10:00 puh. 020 743 2980. Muina aikoina tiedusteluihin vastaavat MPS-konsultit Heidi Palo ja Johanna Korte puh. 020 746 9400 (vaihde). Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 27.5.2018 mennessä.