(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja, kokoaikainen, Outotec Oy, Espoo
Outotec (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Nautitko numeroiden pyörittelystä ja omaat pitkäjänteisen sekä ratkaisukeskeisen asenteen? Löytyykö sinulta luonnetta saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ostoreskontranhoitaja!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Outotecille Ostoreskontranhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus vähintään heinäkuun 2020 loppuun asti ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen. 

Ostoreskontranhoitajana vastaat ostolaskujen vastaanottamisesta, tiliöinnistä ja kierrätyksestä. Lisäksi tehtävään kuuluvat ostolaskujen kustannusten kohdistaminen, hyväksymiskierron määrittely sekä ostolaskuihin liittyvät selvitykset.

Outotec tarjoaa edistyksellistä teknologiaa ja palveluja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita kaivos- ja metallurgiselle teollisuudelle. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen. Outotec on listattu NASDAQ Helsingissä. (www.outotec.fi)

Pääasialliset tehtävät 

  • Saapuneiden ostolaskujen perustietojen tarkastaminen
  • Ostolaskujen tiliöinti, täsmäytys ja kierrätys
  • Ostoreskontraan liittyvien sähköpostien ja kyselyiden hoitaminen

Odotamme sinulta 

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi/tradenomi)
  • Aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden 

  • Kerryttää arvokasta työkokemusta ostoreskontran parissa
  • Kannustavaan ja toisiaan tukevaan työyhteisöön
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta teknologia-alan pörssiyhtiössä
  • Kattavaan perehdytykseen asiantuntevassa tiimissä

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com).
 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.