(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja, kokoaikainen, Newsec
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Newsecille, kehittymishaluista Ostoreskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Newsecille.

Ostoreskontranhoitajana toimit osana taloushallinnon yksikköä, joka yhdessä muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa palvelee merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistösijoittajia. Pääset työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon avustavissa tehtävissä, jossa työtehtävien pääpaino on ostoreskontranhoidossa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittymään taloushallinnon huippuosaajaksi! 

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi tuhansia toimeksiantoja ja hallinnoi yli 2000 kiinteistöä. Newsec tekee yhteistyötä BNP Paribas Real Estaten kanssa, joka on yksi johtavista kiinteistöneuvonantajista Euroopassa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan. Lue lisää osoitteessa www.newsec.fi.

Pääasialliset tehtävät

  • Ostoreskontranhoito; mm. ostolaskujen käsittely ja laskujen tiliöinti
  • Taloushallinnon avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja, esim. KTM tai tradenomi
  • Kokemusta ostolaskujen parissa työskentelystä, esim. työharjoittelun kautta
  • Analyyttista, tarkkaa sekä aktiivista työskentelyotetta
  • Sujuvaa MS Office -osaamista (erityisesti Excel) ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Päästä kehittymään taloushallinnon asiantuntijaksi sekä kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä
  • Hyvään perehdytykseen
  • Toimia osana yrityskulttuuria, joka pohjautuu arvoon ”Passion for Colleagues and Clients”

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään heti kesäkuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Emmi Telanne emmi.telanne@studentwork.com.

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.