(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja / kirjanpitäjä
Asfalttikallio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Asfalttikallio Oy
Asfalttikallio Oy on suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa asiakkaille laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä palveluja modernilla kalustolla nykyisten vaatimusten mukaisesti.
Vuonna 2017 Asfalttikallio Oy:n liikevaihto oli 49,6 M€ ja asfalttimassan tuotantomäärä n. 700 000 tonnia. Käytämme kierrätysasfalttia kaikilla asfalttiasemillamme.
Urakoimme koko Suomen alueella. Aluetoimintaa meillä on n. 150 ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.
Toimenkuva
Haemme Vantaalle vakituiseen tehtävään ostoreskontranhoitajaa / kirjanpitäjää.

Toimenkuva on monipuolinen sisältäen mm.

- ostolaskujen esikäsittelyn, kirjanpitosiirrot, maksatusaineistojen valmistelun
- kirjanpito, arvonlisäveroraportointi ja omavero
- reskontrien täsmäytykset
- osallistut yhdessä talouspäällikön kanssa tilinpäätöksen valmisteluun

Käytössämme on Visma L7 ja LTR.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta taloushallinnon koulutustaustaa sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme laajaa arvonlisäverotuksen tuntemusta – myös rakennusalan käännetty arvonlisävero on sinulle tuttu. Sinulla on itsenäinen ja ripeä työote, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Yhtiömme on nuori ja kasvava pk-yritys, joten odotamme sinulta joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua taloushallinnon prosessien kehittämiseen.
Muut tiedot
Lähetä työhakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 25.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen oscar.smart@vmp.fi merkillä ”ostoreskontranhoitaja / kirjanpitäjä”. Haastateltavien läpikäynnin aloitamme jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Oscar Smart
Puh. 040 307 5703
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.01.2019 mennessä.