(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja (kesätyö)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälistä toimintaa harjoittava yhtiö. Etsimme nyt heidän taloushallinnon osastolleen

OSTORESKONTRANHOITAJAA (kesätyö)

Toimenkuvaan kuuluu monipuolisia ostoreskontraan liittyviä työtehtäviä, kuten toimittajatietojen päivittämistä, asiakaspalvelua, laskujen kierrätystä, matkalaskujen käsittelyä, laskujen kohdistamistehtäviä ja maksatuksia.

Voit olla vielä esim. taloushallinnon opiskelija, ja eduksesi on aiempi kokemus isojen yhtiöiden taloushallinnon toiminnoista erityisesti reskontratoiminnoista, kuten laskujen kierrätys, maksatukset sekä erilaisten taloushallinnon järjestelmien käyttäminen ja niihin liittyvät kehittämistehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitus on mahdollisimman pian kestäen elokuun loppuun saakka.

KIINNOSTUITKO?
Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – OSTORESKONTRANHOITAJA (kesätyö). Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.