(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Kajaani
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous- ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 210 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista.
Etsimme asiakasyrityksellemme SOK Palveluässälle Kajaaniin ostoreskontranhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on määräaikainen syyskuun 2019 loppuun saakka kestävä työ. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtäviisi kuuluvat laskujen käsittely Baswaren IP järjestelmällä, laskujen tiliöinti ja reititys sekä sopimusten teko järjestelmässä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla sopiva taloushallinnon koulutus ja työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä aiempaa osaamista Basware IP järjestelmästä. Työotteeltasi olet huolellinen ja tarkka. Sinulla on positiivinen, reipas ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen sekä mukavan työyhteisön tuen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin 5.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi