Ostoreskontranhoitaja - Helsinki
KPA Unicon Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021
KPA Unicon on suomalainen perheyhtiö, joka on ollut puhtaan, uusiutuvan energian puolestapuhuja jo vuodesta 1990. KPA Unicon luo ja toteuttaa uusia puhtaan energian ratkaisuja ympäri maailman. Se myös uudistaa olemassa olevia tuotantojärjestelmiä uusiutuvia energialähteitä hyödyntävillä teknologioilla, ja varustaa energiantuottajia innovatiivisilla digitaalisilla työkaluilla. Yhtiön tavoitteena on johtaa keskustelua puhtaan energian puolesta ja tuottaa lisäarvoa sen kumppaneille. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja se työllistää noin 210 energia-alan ammattilaista kahdeksassa eri maassa. www.kpaunicon.com/fi
Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme KPA Unicon Group Oy:n kanssa aktiivista ja kielitaitoista

OSTORESKONTRANHOITAJAA.

Tehtävä alkaa 1.9. ja työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Tästä Eilakaislan toteuttamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan KPA Unicon Group Oy:n palvelukseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Ostoreskontranhoitajana olet osa kokenutta taloushallinnon tiimiä ja pääasiallinen tehtäväsi on hoitaa sähköisten ostolaskujen vastaanottoa, käsittelyä ja toimittamista eteenpäin tarkastukseen. Hoidat lähinnä konsernin kotimaisten yhtiöiden ostoreskontraa, mutta mahdollisesti pääset myös avustaminen ulkomaisten yhtiöiden ostoreskontran hoitamisessa. Muita työtehtäviäsi ovat Intrastat- ja VAT-ilmoitukset sekä muut avustavat taloustiimin tehtävät.

TOIVOMME SINULTA

  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään kansainvälisessä yrityksessä
  • perusymmärrystä ALV-asioista
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • reipasta asennetta ja intoa oppia uutta

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän ja pääsyn mielenkiintoiseen työympäristöön osaksi asiantuntevaa taloushallinnon tiimiä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi osaava tiimi on sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan. Sinulla on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Minna Kauhanen, puh. +358 (0)30 6090 204 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.8.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot