(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Helsinki
HYKS-instituutti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
HYKS-instituutti Oy on erikoistunut lääketutkimuksiin liittyviin hallintopalveluihin ja niiden kehittämiseen. HYKS-instituutti Oy:n tehtävänä on edistää korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta potilaiden hyväksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. HYKS-instituutti Oy:ssä työskentelee 15 henkilöä täysipäiväisesti ja noin 400 osa-aikaista tutkijaa tai tutkimushenkilökuntaan kuuluvaa huippuosaajaa. Yhtiön liikevaihto 2018 oli 8,0 M€. Yhtiön liikevaihto koostuu pääosin kansainvälisten lääkeyritysten kanssa solmituista toimeksiantosopimuksista. Uusia toimeksiantoja on vuosittain 100-150. Useat tutkimukset kestävät vuosia. Tälläkin hetkellä HYKS-instituutilla on käynnissä yli 400 tutkimusta.
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme HYKS-instituutin kanssa osaavaa ja ammattitaitoista ostoreskontranhoitajaa heidän taloustiiminsä vahvistukseksi Helsingin Meilahdessa sijaitsevaan toimistoonsa. Tehtävä on vakituinen ja henkilö rekrytoituu suoraan HYKS-instituutille.
Ostoreskontranhoitajan tehtävään kuuluu ostolaskujen käsittely, ostolaskujen hyväksyntäkierron hallinnointi ja seuranta, laskujen tiliöinti ja tilien täsmäytykset. Lisäksi tehtäviisi kuuluu apurahasopimusten käsittely ja hallinnointi, apurahasopimuksiin liittyvä maksuliikenne sekä muu apurahoihin liittyvä hallinnollinen työ, kuten pienimuotoinen palkanlaskenta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Työskentelyotteiltasi olet tarkka, huolellinen ja omaat hyvää paineensietokykyä, lisäksi sinulta löytyy halua ja kykyä oppia uusia tehtäviä. Olet valmis tarttumaan pienen työyhteisön monipuolisiin tehtäviin reippaalla asenteella sekä kommunikoimalla sujuvasti asioita eri sidosryhmille. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.
HYKS-instituutti tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen arvostetussa ja arvokasta työtä tekevässä työyhteisössä. Jos sinulla on jotakin kysyttävää tehtävästä, niin ole rohkeasti yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Jaanan tavoitat parhaiten keskiviikkona 11.12. klo 9-10 ja maanantaina 16.12. klo 13-14.
Kiinnostuitko tehtävästä, olisitko sinä taloustiimin uusi ostoreskontranhoitaja HYKS-instituutilla? Jos vastaat kyllä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään tiistaina 17.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, jos tämä tehtävä kiinnostaa sinua.