(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja, Helsinki, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Valio Oy:n kirjanpidon järjestelmätiimi vastaa kirjanpidon järjestelmien tuesta mm. laskujen sähköisestä kierrosta sekä ostoreskontrasta. 

Haemme nyt ammattitaitoiseen ja mukavaan viiden hengen tiimiimme ostoreskontranhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä. Tehtäviin kuuluu kotimaisen ja ulkomaisen ostoreskontran hoitaminen SAP järjestelmällä, ostolaskujen kiertojärjestelmän (SAP VIM) käyttäjien neuvonta ja opastaminen järjestelmäasiantuntijan tukena. Määräaikaisuuden kesto on noin 12 kk (äitiysloman sijaisuus).

Tehtävä edellyttää:
- kaupallista peruskoulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
- muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä järjestelmien käytöstä
- tarkkuutta, joustavuutta, luotettavuutta ja hyvää yhteistyökykyä
- englannin kielen kirjallista taitoa

Eduksi katsotaan:
- kokemus SAP ostoreskontrasta ja SAP VIM ostolaskujen kiertojärjestelmästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän suuren yrityksen taloushallinnon parissa sekä osaavat ja mukavat työkaverit. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: kirjanpitopäällikkö Marianne Turunen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Mariannen puhelinnumero on 050 384 0102 ja hänet tavoittaa seuraavina aikoina 9.10. klo 12-13 /14.10. klo 10-11 sekä 16.10. klo 13-14.

Hakemukset: Haethan mahdollisimman pian, viimeistään 20.10.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.