(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Etsimme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme Espoon Leppävaaraan ostoreskontranhoitajaa määräaikaiseen noin kahdeksan kuukautta kestävään työsuhteeseen. Jatko määräaikaisuuden lopussa on mahdollinen. Toivottu aloitus tehtävässä on tammikuun 2020 alkupuoliskolla.

Tehtävänkuvaus

Ostoreskontranhoitajanamme toimit osana taloushallintotiimiämme, johon kuuluu kirjanpitäjä ja kirjanpitopäällikkö. Tehtäviisi kuuluu osto- ja hyvityslaskujen tiliöinti, tarkastaminen, kohdistaminen sekä laskujen kierrättäminen ja maksatus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu matka- ja kululaskujen käsittely sekä muita taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta jo kerrytettyä työkokemusta tehtävänkuvausta vastaavista ostoreskontran hoidon tehtävistä. Etsimme tiimiimme itseohjautuvaa, huolellista ja täsmällistä taloushallinnon ammattilaista, jolta ei kuitenkaan puutu rohkeutta pyytää apua ja kysyä varmistusta tarvittaessa. Työskentelyotteeltasi olet luontaisesti tarkka, vastuuntuntoinen sekä ongelmanratkaisukykyinen. Tiimissämme on avoin, reipas ja aikaansaava tunnelma.
Työskentely rakennusalan taloushallinnossa katsotaan eduksi, johtuen rakennusalan käänteisen arvonlisäverovelvollisuuden edellyttämästä poikkeusosaamisesta. Kuitenkaan tämä ei ole välttämättömyys tehtävään palkattavalle henkilölle. Tehtävässä käytettävinä järjestelminä ovat Basware, M2, SAP ja Jydacom.

Tarjoamme sinulle

Osaavan ja tukea tarjoavan taloushallintotiimin, kauniit toimitilat loistavien kulkuyhteyksien päässä ja mahdollisuuden kasvaa osaksi kasvunosteessa olevaa organisaatiotamme. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 2.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.