(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Espoossa sijaitsevalle kansainväliselle yritykselle osaavaa Ostoreskontranhoitajaa määräaikaiseen aluksi 31.5.2019 saakka kestävään työsuhteeseen. Myös jatko kesän yli saattaa olla mahdollinen.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet taloushallinnon palvelutiimissä, jossa toimenkuvaasi kuuluu kokonaisvaltainen ostoreskontraprosessin hoito. Tehtäviisi kuuluu päivittäistä ostoreskontraan liittyvää työtä, kausien sulkua ja täsmäytyksiä, maksatusta, toimittajatietojen hallinnointia, käyttäjien ohjeistusta ja opastusta sekä muut mahdolliset tehtävät.  Työskentelet SAP Fico-ympäristössä.  

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä ostoreskontran hoidosta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja suureksi eduksi on SAP-osaaminen. Olet aikaansaava ja  tarkka ja omaat myös hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on sujuva englannin kielen taito. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja innostavan työyhteisön sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien ääressä Espoossa. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517  tai email:  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.3.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi