Ostoreskontranhoitaja, Atea
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on n. 450 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja. Lisätietoa https://www.atea.fi/

Haemme asiakkaallemme Atealle ammattitaitoista

Ostoreskontranhoitajaa

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Toimit osana kuuden hengen taloushallinnon tiimiä ja vastaat itsenäisesti ostoreskontrasta. Ensimmäisen vuoden ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan Atealle.

Tehtäviisi kuuluu

  • Ostoreskontran hoito ja maksuliikenne (sekä kotimaan että ulkomaanmaksut)
  • Ostolaskujen hoito ja siirrot kirjanpitoon sekä laskujen kontrollointi
  • Ostolaskujen sähköisen kierrätysjärjestelmän hallinnointi
  • Valuuttakaupat ja -suojaukset
  • Matkalaskujen tarkistus, maksatus ja siirto kirjanpitoon sekä tiliöinti

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • Kokemusta ostoreskontran kokonaisvaltaisesta hallinnasta
  • Ongelmanratkaisukykyä ja omatoimista työskentelyä
  • Kykyä omaksua uusia asioita ja kokonaisuuksia
  • Englannin ja suomen kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme loistavan työmahdollisuuden huumorintajuisessa tiimissä ja vakaasti kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, hyvät työvälineet sekä loistavat työkaverit. Tämän lisäksi Atea tarjoaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia urallesi. Tehtävän palkkaus on 2700-3300 euroa kuukaudessa riippuen osaamisestasi. Tarjoamme tehtävässä myös lounas- ja virkistysedun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 28.2.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Henri Repo, 044 759 0643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot