Ostoreskontran hoitajia
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme talouden palveluihin

OSTORESKONTRAN HOITAJIA

Pääkaupunkiseutu

”Paras porukka menestyksen tueksi.”

Haluatko olla mukana joukkueessa, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule meille työkaveriksi YIT:n ostoreskontraan - annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Ostoreskontranhoitajana työskentelet ostoreskontran päivittäisten tehtävien parissa käsitellen meille saapuvia ostolaskuja. Käytössämme olevat järjestelmät ovat Basware IP ja SAP. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Konsernin talouspalveluihimme kuuluu tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä

Tehtävät ovat määräaikaisia, kaksi tehtävää elokuun 2020 loppuun asti ja kaksi tehtävää vuoden 2020 loppuun asti.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet työssäsi tarkka ja huolellinen ja viet tehtävät järjestelmällisesti loppuun asti. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Kanssasi on helppo työskennellä, ja palveluhenkisyydelläsi varmistat arjen sujuvuuden. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksi. 

Odotamme sinulta kokemusta ostoreskontran hoitamisesta sekä taloushallinnon peruskoulutusta. Eduksi katsomme SAP-järjestelmän osaamisen sekä tuntemuksen Baswaren tuoteperheestä.

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla 22.1.2020 klo 12:00-13:00 yhteydessä Kimmo Kivimäkeen, puh. 040 757 1500. 

HAE TEHTÄVÄÄN 26.1.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1331263
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kimmo Kivimäki
  • Puhelin: 040 757 1500
  • Sijainti: Helsinki