(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontran hoitajia
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

OSTORESKONTRANHOITAJA, 2 TEHTÄVÄÄ

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Työskentelet ostoreskontran päivittäisten tehtävien parissa käsitellen meille saapuvia ostolaskuja. Käytössämme olevat järjestelmät ovat Basware IP ja SAP. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Käpylässä. Konsernin talouspalveluihimme kuuluu tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään isossa tiimissä rautaisten taloushallinnon osaajien kanssa!

Tehtävät ovat määräaikaisia, toinen tehtävä vuoden 2020 syyskuun loppuun asti, ja toinen vuoden 2020 loppuun asti. 

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Omaat jo aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti ostoreskontran hoidosta. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, ja viet projektit järjestelmällisesti loppuun asti. Kanssasi on helppo työskennellä, ja palveluhenkisyydelläsi varmistat arjen sujuvuuden. 

Sinulla on

  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • sujuva englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • soveltuva taloushallinnon tutkinto

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia rakennusalan edelläkävijän joukkueessa. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7. klo 9:00 – 11:00 ja 11.7. klo 12:00 – 14:00 Kimmo Kivimäki, puh. 040 757 1500.

HAE TEHTÄVÄÄN 31.7.2019 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.