(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontran hoitaja
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Kirjoita tarinaasi kanssamme!

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Etsimme toimistollemme Espoon Leppävaaraan ostoreskontran hoitajaa

Tehtävänkuvaus

Toimit toisen ostoreskontran hoitajamme työparina sekä osana kirjanpitotiimiä. Tiimiin kuuluu lisäksi kirjanpitäjä ja kirjanpitopäällikkö. Tehtäviisi kuuluu osto- ja hyvityslaskujen tiliöinti, tarkastaminen, kohdistaminen sekä laskujen kierrättäminen ja maksatus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu matka- ja kululaskujen käsittely sekä muita taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Sinä ostoreskontran hoitajana

Toivomme sinulta jo kerrytettyä työkokemusta tehtävänkuvausta vastaavista taloushallinnon ja/tai ostoreskontran hoidon tehtävistä. Etsimme tiimiimme itseohjautuvaa, huolellista ja täsmällistä taloushallinnon ammattilaista, jolta ei kuitenkaan puutu rohkeutta pyytää apua ja kysyä varmistusta tarvittaessa. Työskentelyotteeltasi olet luontaisesti tarkka, vastuuntuntoinen sekä ongelmanratkaisukykyinen. Tiimissämme on avoin, reipas ja aikaansaava tunnelma.

Työskentely rakennusalan taloushallinnossa katsotaan eduksi, johtuen rakennusalan käänteisen arvonlisäverovelvollisuuden edellyttämästä poikkeusosaamisesta. Kuitenkaan tämä ei ole välttämättömyys tehtävään palkattavalle henkilölle. Tehtävässä käytettävinä järjestelminä ovat Basware, M2, SAP ja Jydacom.

Tarjoamme sinulle

Ostoreskontran hoitajanamme pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan kirjoittamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.