(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontran hoitaja Urbaser Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haaveiletko taloushallinnon urasta? Haemme nyt Urbaserin taloushallintoon vakituista OSTORESKONTRAN HOITAJAA Helsinkiin!

Yritysesittely

Urbaser Oy tuottaa jätehuolto- ja kierrätyspalveluita. Yhtiö on osa kansainvälistä Urbaser S.A konsernia, jonka liikevaihto on noin 2 miljardia euroa.

Urbaser Oy toimii valtakunnallisesti. Palveluihin kuuluvat logistiikka-, käsittely- ym. palvelut. Yhtiö on toimintasektorinsa kolmanneksi suurin yritys Suomessa noin 40 milj. euron liikevaihdolla. Yrityksessä työskentelee n. 320 työntekijää ja yhtiöllä on noin 130 raskasta ajoneuvoa. Urbaser on myös vahvasti verkostoitunut yritys ja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa pystyy tuottamaan laajoja ja monipuolisia ympäristöhuollon palveluita. Lisää tietoja web-sivuilta: http://www.urbaser.fi/

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana pientä (6 hlö) ja tiivistä taloushallinnon tiimiä. Päätehtäväsi on ostolaskujen monipuolinen käsittely: mm. toimittajarekisterin ylläpito, laskujen tiliöinti, alv-tietojen oikeellisuuden tarkastaminen, ostolaskujen kierrätys ja siirto reskontraan. Tehtäviisi kuuluu myös matkalaskujen käsittely. Käytössä ovat Visman ohjelmat.

Työsuhde on vakituinen.

Hakijan profiili

Etsimme taloushallinnon tulevaisuuden tähteä, joka on kiinnostunut numeroista, hallinnosta ja loogista ajattelukykyä vaativista tehtävistä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi merkonomi tai tradenomi pääaineena laskenta. Olet itseohjautuva, halukas oppimaan uusia asioita ja nautit myös rutiiniluontoisten tehtävien toteuttamisesta. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Hallitset kirjanpitoon ja arvonlisäverotukseen liittyvät lainsäädännön perusteet.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen liiketoimintaa rennossa ja innostuneessa ilmapiirissä. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Malmilla.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 5374289. Odotamme sinua jo joukkoon, joten lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti, kuitenkin 15.3.2020 mennessä. Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuprosessin aikana.