Ostoreskontran hoitaja, Bufab Finland Oy, Kerava
Bufab Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Oletko hakemassa uutta pitkäaikaista työtä ja oletko kiinnostunut ostoreskontratehtävistä?

Haluatko työskennellä tärkeänä osana mukavaa tiimiä ja arvostatko hyvää perehdytystä?

Haemme ostoreskontran hoitajaa vakituiseen tehtävään asiakkaallemme Bufab Finland Oy:lle, Keravalle. Uudet toimitilat sijaitsivat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti kun tehtävään soveltuva tekijä on valittu.

Mitä tehtäviisi kuuluu?
Päätehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen ostolaskujen käsittely, eli mm. laskujen vastaanotto, tarkistus, kirjaaminen, hyväksyttäminen, täsmäytys ja tiliöinti. Työssäsi pääset mukaan automatisoinnin toteuttamiseen ja toimintatapojen tehostamiseen eli raportoimaan, analysoimaan, ideoimaan ja kehittämään päivittäistä työtä yhdessä kollegojen kanssa. Oman työnkuvan kehityksen myötä tehtäväkenttää on mahdollista laajentaa osto-osaston suuntaan.
Sisäisesti teet eniten yhteistyötä oman taloustiimin lisäksi ostajien ja varastohenkilökunnan kanssa. Tarvitset työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa mm. yhteydenpidossa ulkomaisiin tavarantoimittajiin.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme löytävämme tehtävään sinut, jolla on positiivinen ja vastuuntuntoinen ote työntekoon. Viihdyt työssä, joka sisältää paljon rutiineja, mutta tarjoaa myös tilaisuuden kehittää toimintoja. Arvostamme motivaatiota pureutua tehtäviin innostuneella asenteella, järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työtapaa sekä kykyä koordinoida ja priorisoida tehtäviä työpäivän aikana. Tehtävässä menestymiseen myötävaikuttavat riittävällä tasolla oleva talousosaaminen, hyvät tietotekniset valmiudet, suomen ja englannin kielen taito sekä tarkka ja analyyttinen ajattelutapa. Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen tekniseen alaan ja hankintatoimintoihin sekä aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Bufabilla on avoin ja kaikilla organisaation tasoilla sujuvaan yhteistyöhön kannustava työkulttuuri, osaavat ja auttavaiset kollegat, kansainvälinen toimintakenttä sekä hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman pian sillä pidämme haastatteluja jo hakuaikana. Kysymyksiin vastaa Suvi Ikola Adeccossa sähköpostitse: suvi.ikola@adecco.fi tai puhelimitse arkisin hakuaikana klo 11-12.

Bufabin liiketoiminnan ytimessä ovat omistautuminen, nopeus ja luottamus. Toimitamme ratkaisuja, emme vain tuotteita. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen toimitusketjun C-osien hankintaan, logistiikkaan ja laadunhallintaan. Panostamme vahvoihin ja henkilökohtaisiin suhteisiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Yli 40 vuoden kokemuksella voimme todeta ylpeydellä olevamme asiantunteva ja luotettava kumppani yli kymmenelle tuhannelle valmistavan teollisuuden asiakkaallemme Suomessa ja maailmalla.

Joukkomme on kasvanut yli tuhatpäiseksi ja meitä on yli 25 maassa. Tiimimme jäsenet ovat menestyksemme avain. Etsimme jatkuvasti taitavia ja kunnianhimoisia ihmisiä, jotka haluavat vahvistaa yrityksemme menestystä ja ottaa vastaan haasteita. Tarjoamme vapautta, vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia erittäin kansainvälisessä ja yrityshenkisessä yhtiössä. Meillä on maanläheinen ja välitön iltapiiri, jota olemme vaalineet jo perustamisvuodesta 1977 asti.

Toimintaamme ohjaavat mm. Laatujärjestelmä ISO 9001:2015 ja Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015.
Olisitko juuri sinä uusin menestyjämme?
Lisätietoa: www.bufab.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot