(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontra, kesätyö
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Hoidamme Finavian talouspalvelussa keskitetysti Finavian ja sen tytäryhtiöiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä kolmen tiimin voimin.

Haemme Ulkoinen laskenta -tiimiimme touko-elokuuksi

ostoreskontran kesätyöntekijää

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu erilaiset ostoreskontraan liittyvät tehtävät.
Toivomme joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on jo kokemusta taloushallinnon, varsinkin ostoreskontran tehtävistä, hyvät tietotekniset valmiudet ja opiskelet kaupallisten opintojen parissa. Hahmotat asiakokonaisuuksia ja syy-yhteyksiä, mutta arvostat myös pieniä yksityiskohtia. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta sisäisille ja ulkoisille asiakkaillemme. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun lentoaseman kupeessa.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa; https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.