(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontra - kesätyö - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme kesän ajalle asiakasyritykseemme Vantaalle positiivista ostoreskontran hoitajaa. Työssä voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan jo toukokuussa osa-aikaisena, työ on kokoaikainen kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Loppumisajasta voidaan tarvittaessa joustaa. Syksyllä työ saattaa jatkua osa-aikaisena. 

Tehtävän kuvaus 

Tehtävässä työskennellään pienehkössä taloushallinnon tiimissä ja päävastuulla on ostolaskujen käsittely, mahdollisesti myös muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävään valittava henkilö voi olla kokenut konkari tai opiskelija, jolla on kuitenkin jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Erityisesti arvostamme ostoreskontran osaamista. Odotamme ajan tasalla olevia IT valmiuksia, SAP:n käyttökokemus on eduksi. 

Toivomme sinulta 

Tulet työskentelemään osaavien kollegojen kanssa ja toivommekin, että olet luonteeltasi tiimihenkinen ja omaat positiivisen asenteen niin työtä kuin kollegojakin kohtaan. Kannat myös aina vastuun omasta työstäsi ja olet valmis auttamaan tarvittaessa myös muita. Haluat oppia ja omaksua asioita, mutta olet valmis myös tekemään tarkasti rutiininomaisempia tehtäviä.  Tarjoamme työpaikan mukavassa työporukassa ja ammattitaitoisten kollegojen tulen työllesi! 
Jos koet olevasi iloinen, tarkka ja oma-aloitteinen reskontran hoidosta kiinnostunut tekijä, hae paikkaa mahdollisimman pian.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 24.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.