Ostoreskontra - Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021
Oletko kokemusta omaava ostoreskontran hoitaja, jolle sopii ainakin aluksi määräaikainen tehtävä, joka saattaa jatkua? Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin Pitäjänmäelle tekijää osaksi mukavaa ja tiivistä ostoreskontratiimiä. Työn aloitus on elokuun lopulla/syyskuun alussa ja sopimus tehdään 6 kuukauden ajalle.
Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. ostolaskujen tarkastaminen ja selvittelytehtävät, tiliöinnit, laskujen kierrätys järjestelmässä sekä alv-käsittely.
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta sekä hyviä IT taitoja. Suomen kielen tulee olla sujuvalla tasolla, tehtävässä on eduksi myös kohtuullinen englannin kielen osaaminen, lähinnä kirjallisena.
Viihdyt tiimin jäsenenä, kun olet positiivinen, täsmällinen, tarkka ja huolellinen tekijä, joka osaa myös kysyä asioita tarvittaessa. Tiimissä tuetaan ja autetaan toisia ja toivommekin sinun pitävän tiimityöskentelystä.
Tarjoamme sinulle yhteen hiileen puhaltavan ja osaavan tiimin tuen sekä mielenkiintoisen tehtävän.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Viikon 31 aikana en pysty vastaamaan tiedusteluihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot