(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontra - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa osaavaa ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin. Työ alkaa elokuun loppupuolella tai syyskuun alussa ja sopimus tehdään kolmen kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. 
Valittavalta henkilöltä toivomme kokemusta ostoreskontran hoitamisesta, arvostamme osaamista Baswaren IP ja P2P -järjestelmistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi).
Olet oikea henkilö tehtävään, jos teet mielelläsi töitä tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työotteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen niin työtä kuin työkavereitakin kohtaan.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden tehdä töitä mukavassa tiimissä ja työpaikan hyvien liikenneyhteyksien varrella.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi pvä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.