(Poistunut julkaisusta)

Ostopalvelupäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Tehtävän kuvaus


Julkisen sosiaali- ja terveysalan painopiste on siirtynyt lähemmäs asiakkaan vapaampaa valintaa ja yksityiset palveluntuottajat kattavaa kokonaisuutta. Uusia innovaatioita ja toimintatapoja tarvitaan yhä ketterämmin sekä oman toiminnan kehittämisen että markkinoiden hyödyntämisen kautta. Helsinki haluaa olla tämän kehityksen kärjessä ja vahvistaa osaamistaan ihmisten kuuntelemisessa sekä vahvan ammattitaitomme välittämisessä asiakkaille.

Sosiaali- ja terveystoimiala perustaa vuoden 2019 alusta yksikön kehittämään aidosti strategista hankintaa ja uusia innovaatioita. Yksikkö toimii osana toimialan hankintapalveluita. Yksikön perustehtävä on ydintoimintamme tukeminen osta / tee itse ratkaisujen tekemisessä, sekä liiketoiminta- ja muotoilunäkökulman tuomisessa tekemiseemme.
Nyt luodaan niitä puitteita ja kyvykkyyksiä, joiden varassa Helsinki pysyy ajassa kiinni ja onnistuu - Sote-uudistuksella tai ilman. Tässä kohtaa sinä astut kuvaan.

Ostopalvelupäällikön tehtäviin kuuluvat
. Uuden yksikön ja ennen kaikkea organisaatiorajat ylittävän yhteistyön rakentaminen yhdessä asiantuntijoiden kanssa
. Esimiestehtävät
. Uudenlaisten ajattelun kulmien myyminen sekä asiakkaidemme luottamuksen ansaitseminen
. Haastaviin markkinoiden ja oman toiminnan analyyseihin, sekä hankintaprojekteihin osallistuminen
. Innostua ja innostaa sekä meidän timantti porukkamme että alan verkostot

Ratkaisupalvelut-yksikkö tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä hankintaorganisaatiomme muiden yksiköiden, taloussuunnittelun ja kenttäorganisaatiomme kanssa. Tässä työssä pääsee konkreettisesti vaikuttamaan siihen miten tuotamme 2 miljardin edestä kuntalaispalveluita ja miten tuemme toimialamme johtoa ja asiantuntijoita työssään onnistumisessa.
Etsimme rohkeaa tekijää, joka kokee sydämen paloa vaikuttaa Suomen hyvinvoinnin tulevaisuuteen. Sosiaali- ja terveystoimen kokemuksesta on hyötyä, mutta emme sellaista edellytä. Emme etsi astronauttia, mutta tähtiin ja isoon kuvaan näkemisen halukkuus ja taito ovat tämän duunin ydintä. Olemme (oikeasti) erittäin dynaaminen ja nopeasti muutosta tekevä porukka, joten etsimme tekijää jolla on ratkaisukeskeinen ja epävarmuutta kestävä asenne.

Hakuajan päätyttyä osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 2.

Hae tehtävää osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Esimieskokemuksen ja konkreettiset näytöt palveluiden hankkimisesta ja ostetun palvelun johtamisesta.