(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme nyt Ostopäällikköä liittymään osaksi tiimiämme ja toteuttamaan yhteistä tarkoitustamme.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Ostopäällikön tehtävä on keskeinen osa yrityksemme liiketoimintamallia, johon kuuluu kustannustehokas ja koko konsernia palveleva laadukas hankintaprosessi. Ostopäällikkönä osallistut yhtiön hankintoihin ja toimit kiinteässä yhteistyössä koko organisaation kanssa. Olet oleellinen henkilö operatiivisessa ostotoiminnassa, kilpailutuksessa, toimittajarekisterin ylläpidossa sekä hankinnan raportoinnin kehittämisessä.

Työssäsi toimit myös yhtenä avainhenkilönä hankintajärjestelmämme käyttöön ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Työpisteesi sijaitsee joko Vantaan pääkonttorilla tai jossain muussa Advenin Suomen toimipisteessä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden hankinnoista
  • osaamista ja kokemusta hankintaprosesseista ja hankintaan liittyvästä juridiikasta
  • kokemusta hankintajärjestelmien käytöstä
  • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • neuvottelutaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat myös hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisessa tehtävässä tiimityön ja asiakaskontaktien kautta. Saat myös vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa.


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.11. mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bee3c4f2&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, lisätietoja antaa Esa Aarnio, p. +358 40 866 9261 19.10. alkaen arkisin klo 14-16.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Tietosuojasivustoltamme löydät lisätietoa siitä, miten käsittelemme työnhakijoiden henkilötietoja.