(Poistunut julkaisusta)

OSTOPÄÄLLIKKÖ
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme joukkoomme Tampereelle hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, oma-aloitteista ja tavoitteellista

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tuotantolaitostemme toimintaan tarvittavien materiaalinen sekä palvelujen hankinnoista kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisin hankintaehdoin. Käytännössä tämä tarkoittaa Sinulle osoitettujen nimikeryhmien osalta toimittajahallintaa, toimittajien auditointia, hankintaryhmien hallintaa, uusien toimittajien ja nimikkeiden etsimistä sekä näiden kilpailuttamista ja sopimusten solmimista. Raportoit tehtävässäsi ostojohtajalle ja teet töitä tiimissä, johon kuuluu neljä ostopäällikköä ja kaksi ostoassistenttia. Teet tiivistä yhteistyötä myös Saarioisten muiden toimintojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan vaatimukset. Toimit itsenäisellä tavalla ja kykenet tekemään nopeitakin päätöksiä muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai elintarvikealan koulutus ja käytät työkielenä sujuvasti suomen kielen lisäksi ainakin englantia. Tehtävä on määräaikainen, 18 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostojohtaja Matti Tähtinen, puh. 050 554 8535, ti 10.12. klo 9-11 ja pe 13.12. klo 9-11. Muina aikoina voit kysyä lisätietoja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.12. hakulinkin tai www.hrsadvisors.fi sivujen kautta.