(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2019

 

Haemme nyt Hartwallin neljän hengen ostotiimiin aktiivista ostopäällikköä vastaamaan raaka-ainehankinnoistamme. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä ja työskentelemään Suomen johtaviin juomataloihin kuuluvan yrityksemme asiantuntijatiimissä.

Tehtävässä vastaat koko raaka-aineiden hankintaprosessistamme aina tarpeen määrittelystä kilpailutukseen ja lopulliseen hankintapäätökseen asti. Kehität omaa kategoriaasi pitkäjänteisellä otteella mutta vastaat myös operatiivisesta ostotyöstä. Osallistut lisäksi määriteltyihin kehitysprojekteihin, joissa tuot rohkeasti näkemyksellisyyttäsi asiantuntijan roolissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, markkinoinnin ja tuotannon suunnittelun sekä konsernimme Royal Unibrewn osto-organisaation kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa, tuotanto-toimitusketjumme välittömässä läheisyydessä, ja raportoit tehtävässä ostojohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, ETM, DI tai tradenomi). Olet ehtinyt kerryttää jo kokemusta vastaavista ostotehtävistä ja janoat nyt urallesi uusia haasteita.

Odotamme sinulta lisäksi

  • itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta sekä halua vakuuttaa ja vaikuttaa
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • vahvasti kaupallista ajattelutapaa
  • aitoa intohimoa ruoka- ja juomakulttuurin kehitystä sekä erilaisia makumaailmoja kohtaan
  • kehitysmyönteisyyttä ja uteliaisuutta uutta kohtaan
  • kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Katsomme eduksi

  • kokemuksen elintarvikealalta, prosessiteollisuudesta tai raaka-ainehankintojen parista
  • taidon aistinvaraiseen arviointiin

Suomen virkistävintä työyhteisöä rakentamassa

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meillä lasi on aina puoliksi täynnä.

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme oppimiseen ja kehittymiseen, ja tuemme aidosti kehittymistäsi matkalla juoma-alan ammattilaiseksi. Rakennamme työkulttuuria, jonka ilmapiiri virkistää sekä uusia luovia työtapoja, jotka tuovat innostusta ja energiaa työhön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa ma 18.3. klo 9.30 – 10.30 ja 13.30 – 14.30 ostojohtaja Kari Sjölund p, 0400 274 365. Hae tehtävää 27.3. mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.