(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Onko sinun uuden työpaikan osoite Karhulassa?

Haemme

Ostopäällikköä Kotkaan

Meillä on haussa loistavan asenteen omaava Ostopäällikkö viemään eteenpäin ja kehittämään hankintaosastoamme. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan ja vaikutusmahdollisuuden koko logistiseen ketjuumme sekä takaa tiiviin yhteistyön niin yhtiömme eri toimintojen kuin ulkopuolisten yhteistyötahojen kanssa. Pääset myös mukaan monipuolisiin kehitysprojekteihin sekä yhtiön sisäisen toimitusprosessin kehittämiseen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. amk-/yliopistotutkinto) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3–5 vuoden ajalta. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.  Työtehtävässä tarvitset hyviä neuvottelutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös erinomaisia sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa. Toivomme sinulta myös esimieskokemusta.

Haluamme sinut timanttisen hankintaosastomme tiimin esimieheksi ja viemään eteenpäin motivoitunutta ja iloista ryhmäämme.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 450 ja Suomen yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen toimintaympäristön ja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!

Lisätietoja
Jukka Tani, puh. 050 575 4047.
Yhteydenotot:  10.1. klo 9:30–11:00 tai 17.1. klo 14:00–16:00

Hakemukset
20.1.2019 mennessä osoitteessa:  https://www.sulzer.com/en/about-us/careers –> see our open positions (Finland)