(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Nyt on tarjolla yksi Suomen merkittävimmistä kaupan alan tehtävistä!

Haluatko lähteä mukaan ehkä hieman erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä meillä on haku auki Vantaan pääkonttorillemme.

 

Haemme ostopäällikköä johtamaan ostotoimintaa.

 

Vastaat Puuilon käytännön ostotoiminnasta ja myyntivalikoimasta yhdessä ostotiimisi kanssa.  Sinulla on erittäin käytännönläheinen ote työhösi ja tiimin esimiehenä olet helposti lähestyttävä. Sinulla on kokemusta myös tuontikaupasta. 

Ymmärrät, miten ostotoiminnan kautta saavutetaan kilpailuetua ja miten toimintaa mitataan. Teet myös itse ostotyötä osana toimenkuvaasi. Toivomme sinulta ostokokemusta erityisesti Puuilolle keskeisten tuoteryhmien osalta, joita ovat mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, koti- ja taloustavarat, piha- ja puutarhatuotteet sekä lemmikkituotteet. Kokemus edellä mainituista tuoteryhmistä on sinulle vahva etu rekrytoinnissa.

Taustaltasi voit olla ostaja/tuotepäällikkö, tuoteryhmäpäällikkö tai ostopäällikkö/-johtaja. Ostopäällikkönä kuulut yhtiömme johtoryhmään ja toimit koko osto-organisaation esimiehenä. Tehtävässäsi raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla, lähellä lentoasemaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Etsimältämme henkilöltä odotamme:

  • Useamman vuoden käytännön kokemusta kotimaisista ja kansainvälisistä ostotehtävistä

  • Kaupan logistiikkaketjun ymmärtämistä sekä tuontikaupan ja verkkokaupan perusymmärrystä

  • Esimieskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 

  • Hyvää englannin kielen taitoa sekä puhuttuna että kirjoitettuna

  • Kokemusta ERP-järjestelmistä, sekä mielellään PIM- ja tilausjärjestelmistä

  • Matkustusvalmiutta

  • Vähittäiskaupan tunnuslukujen osaamista

  • Sopivaa koulutustaustaa esim. amk / yliopistotutkinto tai vastaavaa 

  • Yleisesti vahvaa kokemusta kaupan perustehtävistä sekä kokemusta Puuilolle keskeisistä tuoteryhmistä

 

Toimenkuva on erittäin vastuullinen ja keskeinen rooli Puuilon toimitusketjussa. Pääset vaikuttamaan valikoimaan ja sitä kautta myynnin kehittymiseen. Me Puuilolla tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan nopeatempoisessa kasvuyhtiössä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä vaihtelevan ja sisältörikkaan työnkuvan. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen urakehitykseen. Tärkeintä kuitenkin on asenne, persoona ja halu kehittyä alan parhaimmistoon.

Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille CV:llä ja vapaamuotoisella hakemuksella palkkatoiveineen viimeistään 16.9.2018 mennessä. Extrapisteitä saat kuvaamalla itsestäsi videoesittelyn hakulomakkeen lopussa. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Saarela puh. 050 409 7641.

Odotamme innolla hakemustasi!