(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsimme kasvavaan yritykseemme tuloshakuista, kokonaisvaltaisesta ostotoimintojen kehittämisestä vastaavaa

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat kokonaisvastuullisesti tuottaja- ja tavarantoimittaja puitesopimuksista, sekä yhteistyöstä. Oston suunnitelmallisuus, tehokkuus sekä laadusta ja toimitusvarmuudesta vastaaminen kuuluvat oleellisena osana hankintatiimin tehtäviin. Tehtävässä osallistut myös kansainvälisten ja kotimaisten yhteistyökumppaneiden auditointeihin. Kuulut luonnollisesti yrityksen johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta opisto- tai yliopistotason teknistä, kaupallista tai luonnonvara-alan koulutusta sekä mielellään näemme sinulla olevan kokemusta ostopäällikkötason tehtävästä. Toimi on yhtiössämme uusi, joten siinä menestyminen edellyttää sinulta määrätietoista ja tavoitteellista työskentelytapaa kuin myös erinomaisia neuvottelu- ja tiimityötaitoja. Teemme päivittäin työtä kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sopimustoimittajien parissa, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Rekrytoinnissa meitä avustaa AIMS Internationalin konsultti Denis Mattsson. Tavoitat hänet heinäkuun ajan numerosta 0400 432 877 tai sähköpostitse osoitteesta denis.mattsson@aims.fi.

Tule onnistumaan kanssamme ja lähetä hakemuksesi viimeistään 3.8.2018 Hae työpaikkaa painikkeen tai linkin https://bit.ly/2KAf4EH kautta.