(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat yrityksen varastonohjauksesta tavoitteenasi optimoida varastotuotteiden saatavuutta ja varastoon sitoutunutta pääomaa. Toimit kokeneen ja ammattimaisen ostotiimin esimiehenä. Tehtävään kuuluu lisäksi toimitusketjun tehokkuuden valvonta ja laadun kehittäminen yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Työskentelet analyyttisesti ja suunnitelmallisesti sekä toimit sujuvasti vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa sekä hyvää Excel-osaamista. Kokemus varastonhallinnan ennuste- ja optimointiohjelmistoista sekä SAP:sta katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankinta- ja markkinointijohtaja Janne Vahertimo p. 0505682274.
Parhaiten tavoitat Jannen aamuisin 8.00 – 9.00 välillä.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 1.7. mennessä.