(Poistunut julkaisusta)

OSTOPÄÄLLIKKÖ
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme Nammo Lapua Oy Vihtavuoren tehtaalle

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yhdessä toisen ostopäällikkömme kanssa tuotannon materiaalien, komponenttien ja tarvikkeiden ostamisesta ja ulkomailta hankittavien materiaalien ja komponenttien tuontihuolinnasta. Seuraat työssäsi aktiivisesti hankintatarpeita, teet tilauksia ja vastaat organisaatiolta tuleviin kyselyihin. Haet vaihtoehtoisia toimittajia ja hankintakanavia. Seuraat aktiivisesti toimitusvarmuutta, varastonkiertoa ja toimitusten laatua. Teet toimittaja-auditointeja ja kehität ostospesifikaatioita yhdessä laatutoimintojen kanssa. Kehität aktiivisesti hankintatoimintaa ja teet yhteistyötä Nammon muiden toimipisteiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta teollisuuden ostotoiminnasta. Olet yhteistyökykyinen ja aloitteellinen. Hyvä englanninkielen taito on välttämättömyys tehtävien hoidossa.

Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla Personnel Group, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, p. 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 3.6.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.