(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
Kiilto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme Kiilto Oy:lle Lempäälään

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä vastaat nimetystä ostotoiminta-alueesta itsenäisesti. Varmistat toiminnallasi yhtiön sekä lyhyen että pidemmän tähtäimen suhteellisen kilpailuedun. Toimit yhteistyössä kemianteollisuuden raaka-ainetoimittajien kanssa ja etsit aktiivisesti uusia vaihtoehtoja. Toimenkuva edellyttää sujuvaa sisäistä vuorovaikutusta myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.  Lisäksi tuot panoksesi ja asiantuntijuutesi ostoprosessiemme uudistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

 

Tehtävän edellytykset:

  • soveltuva teknillinen tai kaupallinen ylempi korkeakoulututkinto
  • vähintään viiden vuoden työkokemus sopimusvastuullisesta ostamisesta kansainvälisessä ympäristössä
  • aktiivinen toimintatyyli ja strateginen ajattelukyky
  • sujuvat esiintymis- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot

 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoja antaa 19.2. klo 9 - 11 ja 23.2. klo 9 - 11 Head of Purchasing Vilma-Lotta Moisio, puh. 040 575 6565. Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä myös CV mukaan viimeistään 28.2.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers.