(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Hankinta ja toimitilapalvelut –osastollemme, kehitys ja osto -yksikköön Helsinkiin ostotiimin päällikköä.

Ostotiimin päällikkö

Tavoitteenasi on johtaa ja kehittää edelleen ammattimaista ostoa ja vastata sen tavoitteiden toteuttamisesta. Kehität oston toimintaa, prosesseja, järjestelmiä (SAP Ariba)  ja vastaat näiden käyttöönotosta yhteistyössä hankinnan, liiketoimintojen ja  muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat myös taktisen oston määrittelystä, kehittämisestä ja käyttöönotosta.  Määrittelet oston mittareita tukemaan oston johtamista, seurantaa ja kehittämistä.

Toimit ostotiimin esimiehenä ja huolehdit tiimin osaamisen kehittämisestä vastaamaan oston tavoitteita.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy vahvaa näyttöä ostotoiminnan johtamisesta sekä oston tehtävistä. Hallitset tilauksesta maksuun -prosessin sekä niitä tukevat järjestelmät. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (liiketalouden ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava) sekä kokemusta liiketoimintayhteistyöstä ja asiantuntijatiimin esimiehenä toimimisesta.

Ostotiimin päällikkönä työskentelet oma-aloitteisesti, liiketoimintalähtöisesti ja tuloshakuisesti. Analyyttisenä ja kehityshakuisena ammattilaisena kykenet suunnitelmallisesti organisoimaan ja viemään loppuun oston toimintaan ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Asiantuntijatiimin esimiehenä tarvitset luonnollisesti erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Olet luontainen verkostoituja, saat ihmiset motivoitumaan ja kykenet kehittämään tehokasta yhteistyötä. Kommunikoit työssäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Meistä

Osaavassa tiimissämme pistetään asiat tapahtumaan ja projektit etenemään vauhdikkaasti. Porukkamme on iloista ja innolla työhönsä suhtautuvaa. Ostotiimin päällikkönä pääset näkemään työsi tuloksen ja kehittämään ostotoimintoa edelleen. Tiimisi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä suuren organisaation asiantuntijoiden sekä ulkoisten asiantuntijoiden kanssa.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Riitta Kivimaa kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 523 5746.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.