(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö (Procurement Manager)
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Tampereen toimipisteeseemme kokenutta 

Ostopäällikköä (Procurement Manager)

vastaamaan sovituista toimittajayhteyksistä ja ostotoiminnoista. 

Ostopäällikön tehtävänä on vastata Suomen yhtiöiden kaikista hankintaprosesseista. Vastuullesi kuuluu kustannustehokas päivittäinen ostotyö, sekä aktiivinen toimittajayhteistyö. Kustannusanalyysit sekä hintojen ja muiden sopimusehtojen varmistaminen kuuluvat tehtävääsi. Tuet sisäisiä asiakkaitamme työssään omalla tilaus-toimitusketjuosaamisellasi. 

Etsimämme ostopäällikön tulisi täyttää seuraavia kriteereitä:

•    Sinulla on korkeakoulutasoinen tehtävään sopiva peruskoulutus
•    Sinulla on jo useamman vuoden kokemus tilaus-toimitusketjutoiminnasta sekä ostotoiminnoista
•    Olet erinomainen neuvottelija ja Sinulla on vankka kokemus siitä
•    Sinulla on hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot, olet organisointi- ja yhteistyökykyinen, tarkka, jämäkkä ja joustava tiimipelaaja ja omaat kehittävän työotteen 
•    Olet analyyttinen ja Sinulla on erittäin hyvä kokemus MS Office-ohjelmistojen käytöstä (erityisesti Excel ja PowerPoint) sekä SAP –järjestelmästä
•    Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömiä

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tampereen toimipisteessä. Työ sisältää jonkun verran matkustamista (pääsääntöisesti kotimaassa) ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Toni Salovuori puh. +358 10 245 2518, keskiviikkona 19.02. ja torstaina 20.02., klo 10.00-11.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 26.02.2020 mennessä otsikolla ”Ostopäällikkö” osoitteeseen hr.finland@dssmith.com.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja haastavan kehittämistehtävän yhdessä Euroopan johtavista pakkausalan yrityksistä.