(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö, Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haemme Turkuun Pansion toimipaikkaamme

merimateriaalien OSTOPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtäviisi kuuluu materiaali- ja palveluhankintojen suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta, strateginen hankinta (mm. toimittajavalinnat, hankintasopimukset, toimittajayhteistyö) sekä operatiivisen hankintatoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Toimit kolmihenkisen ostoryhmän esimiehenä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus (esim. konetekniikan tai logistiikan insinööri tai DI) sekä kokemusta hankintatoiminnasta ja sopimusneuvottelujen hoitamisesta.

Odotamme sinulta sopimustekniikan tuntemusta sekä kykyä ja halukkuutta kehittää prosesseja ja toimintamalleja. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. Lisäksi katsomme eduksi SAP-järjestelmän osaamisen.

Lisätietoja antaa hankintapäällikkö Esa Mäkinen, etunimi.sukunimi @millog.fi, puh. 040 315 7727

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.