(Poistunut julkaisusta)

Ostopäällikkö / Leader Foods, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

 

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan edelläkävijäyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja, urheiluravinteita ja retkiruokia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja sadan innokkaan ammattilaisen muodostama tiimimme. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Vantaalla ja Toholammilla.

Haemme joukkoomme proaktiivista ja dynaamista

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen tehtävään vastaamaan Leaderin hankinnoista. Raaka-aineiden lisäksi hankintoihin kuuluvat mm. tuotantokoneet, pakkausmateriaalit sekä palveluostot. Olet aktiivisesti yhteydessä sekä kotimaisiin että globaaleihin toimittajiimme ja vastaat sopimusneuvotteluista, kilpailutuksista ja sopimuksista. Kehität ostotoimintaa ja sen prosesseja sekä osallistut toimittajiemme auditointiin. Konsernin sisällä teet laajasti yhteistyötä koko organisaation kanssa.

Hallitset hyvin ostotoiminnan ja sinulla on useamman vuoden kokemus ostotehtävistä. Kokemus elintarvikealan raaka-aineiden hankinnasta on etu, mutta ei välttämättömyys. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja neuvottelutilanteissa olet kova luu. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, energinen ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Olet tavoitteellinen ja kunnianhimoinen, ja haluat kehittää toimintaa sekä itseäsi. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, kiinan ja espanjan kielen taidosta on etua.

Haemme vahvasti kasvua ja tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan strategiamme toteutumiseen. Tulet osaksi dynaamista työyhteisöämme sekä kansainvälistyvää liiketoimintaamme. Saat laajan ja itsenäisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kasvaa vastuullisempaan rooliin. Ota haaste vastaan ja tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Leskinen ti 13.11. klo 8-9.30, puh. 020 746 9406 ja Sani Kaajas ke 14.11. klo 9-10.30 ja pe 16.11. klo 12-13.30, puh. 020 746 9453.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 19.11.2018 mennessä.