(Poistunut julkaisusta)

Oston suunnittelija
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Etsimme toimitusketjun ostotiimiin uutta määräaikaista

OSTON SUUNNITTELIJAA

Toimit vahvana tiimipelaajana Berner Oy:n toimitusketjussa vastaten omien kokonaisuuksiesi sekä taloudellisesta että asiakaslähtöisestä tarvesuunnittelusta noudattaen yrityksemme ostopolitiikkaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden, logistiikan sekä muun ostotiimin kanssa.

Vastuualueeseesi kuuluu sekä yrityksemme omia että päämieslähtöisiä tuotekokonaisuuksia. Vastuullasi on saatavuuden varmistaminen ja varastoarvojen hallinta sovittuihin budjettitavoitteisiin perustuen. Sinulla on vahva tahto saavuttaa sinulle asetut osa- ja kokonaistavoitteet. Hyvä yhteistyökyky, oma-aloitteisuus ja erinomaiset sosiaaliset taidot takaavat onnistuneen yhteistyön sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaidemme kanssa. Olet osa Berner Oy:n tuote- ja toimitusketjuorganisaatiota, raportoit tehtävässäsi oston tiiminvetäjälle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tarvesuunnittelusta tai ostotehtävistä sekä ymmärrystä toimivan suunnitteluprosessin merkityksestä yrityksen asiakastyytyväisyyteen, tulokseen ja kassavirtaan. Soveltuva kaupallinen koulutus antaa valmiudet tehtävässä onnistumiselle. Sinulla on ajan tasalla olevat it-taidot; tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erittäin hyvää Excel-, Word- ja PowerPoint -osaamista, lisäksi käytät päivittäin Infor M3 -järjestelmää. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle jäsenyyttä osaavassa työyhteisössä sekä erittäin monipuolisessa liiketoimintaympäristössä, jossa omalla panoksellasi voit merkittävästi vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen sekä vahvistaa yrityksen kilpailukykyä.

Määräaikaisuus kestää vuoden 2020 kesäkuun loppuun saakka ja toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Bernerin oston tiiminvetäjä Tia Alatalo, p. 0400 182 301 tai Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p 0400 426 127, varmimmin to 9.5. klo 8–9 ja ma 13.5. klo 15-16. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta su 19.5.2019 mennessä.