(Poistunut julkaisusta)

Oston SAP-asiantuntija/pääkäyttäjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen

OSTON SAP-ASIANTUNTIJAA / PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Työskentelet osto-osastolla prosessiasiantuntijana ja toimit sekä oston SAP key userina että master datan pääkäyttäjänä. Tehtävässä pääset hyödyntämään vahvaa kokemustasi ostoprosessien ja -järjestelmien (SAP S4/HANA, SLIM4) kehityksessä ja ylläpidossa.

 

Tässä uudessa tehtävässä pääset kehittämään oston ohjaustietojen ja master datan ylläpitoprosessia. Vastaat myös tuotetietojen ylläpidosta SAP-järjestelmässä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä koko hankintaorganisaation kanssa. Osallistut myös oma-aloitteisesti toimittajayhteistyöhön omalla vastuualueellasi.

 

TARJOAMME

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Pääset kehittämään omaa vastuualuettasi itsenäisesti, mutta työskentelet myös osana tiimiä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Omaat soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen, SAP (MM) osaamisen sekä muutaman vuoden kokemuksen ostajan, tuotetietoasiantuntijan tai tuotepäällikön tehtävistä kaupan alalla tai teollisuudessa. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja prosessiorientoitunut ammattilainen. Säilytät järjestelmällisyytesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemus muista ostonohjausjärjestelmistä lasketaan eduksi.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Ostopäällikkö Johan Stenberg p. 050 5682353, johan.stenberg@slo.fi.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta viimeistään 22.4.2018.