(Poistunut julkaisusta)

Ostologistikko
SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Olemme Tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa oivallisella kasvun ja kehittämisen polulla. Olemme Suomessa kärkitoimija ja panostamme monikanavaisesti toimintamme kehittämiseen. Miltä sinusta kuulostasi mahdollisuus päästä toimimaan Suomen johtavan tavaratalon muodin, kauneuden ja kodin tuotteiden tavarapelin parissa kehittyen samalla toimitusketjun hallinnan ammattilaiseksi? Tämä on sinun tilaisuutesi!

SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Haemme SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksen Saatavuuden ohjaus -yksikköön kahta ostologistikkoa määräaikaisiin työsuhteisiin.

Toinen työsuhde on kestoltaan 31.8.2020 saakka ja toinen 30.9.2020 saakka.

Tehtävässäsi vastaat

  • käyttötavaroiden tilaamisesta logistiikkakeskukseen ja myymälöihin
  • tilaamisen ohjausparametrien analysoinnista ja ylläpidosta
  • tavarantoimituksiin liittyvien poikkeamatilanteiden käsittelystä
  • muista tavaravirran ohjaukseen liittyvistä tehtävistä

Roolissasi työskentelet Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan Saatavuuden ohjaus -yksikössä. Toimit hankinnan, tavarantoimittajien, logistiikan, IT:n ja myymälöiden keskiössä mukana varmistamassa tavarapelimme – kokonaisuuden onnistumisen, jossa on yhteensä noin 60 Sokos- ja Emotion-myymälää, yli 70 000 nimikettä ja yli 600 000 täydennettävää myymälä-tuoteparia. Työmme onnistumisen mittari on myymäläsaatavuus, jonka toteutumista varmistat ja josta raportoit. Huolehdit kanssamme, että tuotteet saadaan toimitettua myymälöihin oikea-aikaisesti kysyntää vastaavasti.

Meillä pystyt itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja vastuualueesi määrittelemme yhdessä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Toki töitä teemme paljon, mutta samalla joustot ja etätyömahdollisuudet auttavat arjen sujuvuudessa. Inhimillinen ja toiset huomioiva ilmapiirimme toivottaa sinut heti ensihetkistä tervetulleeksi taloon. Saat rinnallesi työhönsä sitoutuneen ostologistiikka -tiimin täynnä todella kovia osaajia tuoteylläpidon, tilaamisen ja toimittamisen saralta, jotka jakavat sinulle osaamistaan ja auttavat.

Meillä on reipas tekemisen meininki ja hyvä porukan yhteishenki. Voit myös luottaa siihen, että mielipiteitäsi kuunnellaan ja niillä on merkitystä! Tällä hetkellä työskentelemme Pitäjänmäellä, mutta siirrymme takaisin uusittuihin tiloihin Ässäkeskukseen Vallilaan ensi vuonna.

Vaikuttiko siltä, että tämä voisi olla sinua kiinnostava seuraava urahaaste?

Vielä muutama sana odotuksistamme sinua kohtaan

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on aiempaa työkokemusta vähittäis- tai tukkukaupan tilaus-toimitusketjujen parissa toimimisesta. Relex- ja SAP-järjestelmien tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Lisäksi hallitset Microsoft Office ohjelmista erityisesti Excel-järjestelmän käytön.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Osaat johtaa omaa työtäsi ja olet oma-aloitteinen toimeen tarttuja sekä yhdessä kannustaen tekijä. Omaksut nopeasti uusia asioita ja välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja. Vastapainoksi työhön kuuluu myös päivittäisiä rutiinitehtäviä, jotka tasapainottavat työpäivääsi.

Miltä vaikutti, oletko etsimämme osaaja? Jos tunnistit edellä kuvatusta itsesi, olisi hienoa jutella kanssasi lisää tästä tehtävästä.

Näin haet työkaveriksemme

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 23.10.2019 mennessä. Koska tämä on meille erittäin tärkeä rekrytointi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, ryhmäpäällikkömme Kirsi Sivén juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat puhelimitse 050-5770825 tai sähköpostitse kirsi.siven@sok.fi.