(Poistunut julkaisusta)

Ostologistiikkapäällikkö / Wihuri Oy Aarnio
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
OstologistiikkapäällikköHaemme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun hankinta- ja logistiikkaorganisaatioon logistiikan ja toimitusketjunhallinnan ammattilaista. Tehtävässä vastaat varastoon saapuvan tavaran virtaviivaisesta logistiikasta sekä varaston tehokkaasta ja korkealaatuisesta operoinnista. Logistiikkaprosessien kilpailukyvyn ja kustannustehokkuuden varmistamiseksi kehität vastuualuettasi systemaattisesti haastavien tavoitteiden ja tunnuslukujen tukemina.Ihmissuhdetaidoiltasi olet kokenut ja arvostettu esimies, ja tiimisi kapteenina viet joukkueesi asetettuihin tavoitteisiin. Luonteeltasi ja vuorovaikutustaidoiltasi olet suoraviivainen, rakentava ja avoin. Lähestyt asiaa kuin asiaa analyyttisesti ja ratkaisunhakuisesti.Vastaat liiketoimintamme varastotäydentämisestä, vastaanotosta ja varastoinnista. Tiimiisi rakentuu logistiikan ammattilaisista, kattaen toimihenkilöt, työntekijät sekä rajapinnan varaston alihankkijakumppanimme kanssa.Työssä menestyminen edellyttää:

* korkeakoulututkintoa
* vähintään viiden vuoden esimieskokemusta
* jämäkkää neuvottelutaitoa
* yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä vahvaa Excel-osaamista, SAP-osaaminen katsotaan eduksi
* vahvaa osaamista nopeatempoisesta logistiikka- ja varastoprosessista, kaupanala katsotaan eduksi
* hyvää vuorovaikutustaitoa sekä suomen että englannin kielellä
* paineensietokykyä ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja
* osaamista ja kokemusta logistiikan tuloskortilla johtamisestaTarjoamme Sinulle:

* monipuoliset ja haastavat työtehtävät
* kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisessa uudessa toimintaympäristössä
* mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisönTyö on kokoaikainen ja työpiste sijaitsee uudessa K3 logistiikkakeskuksessamme Vantaalla osoitteessa Suokallionkuja 2.Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ti 19.11. mennessä osoitteeseen henrik.gronqvist(at)fi.experis.com. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.