(Poistunut julkaisusta)

Ostolaskujen käsittely- ja kassanhallinnantiimin jäsen Vähittäiskaupan Tilipalvelut VTP Oy, Helsinki
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto, joka hoitaa noin 1100 asiakkaan kirjanpito-, palkanlaskenta-, verotus- ja yhtiöoikeudelliset palvelut. Yhtiön liikevaihto on 10 milj. € ja henkilökuntaa on 130 henkeä.

Haemme Helsingin Kalasatamaan K-Kampukselle vakinaiseen työsuhteeseen kahta

OSTOLASKUJEN KÄSITTELY- ja KASSANHALLINTATIIMIN JÄSENTÄ

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa ostolaskujen käsittely- ja kassanhallintatiimin jäsentä. Tehtävässäsi olet luomassa ja tuottamassa K-kauppiasyrittäjille uusia palveluita, joidenka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Ostolaskujen käsittelytiimissä vastaat K-kauppiasyrittäjien ostolaskujen käsittelystä, tiliöinnistä ja laskujen kierron valvonnasta.

Kassanhallintatiimissä vastaat tiliotteiden käsittelystä/tiliöinnistä, pankkiaineistojen valvonnasta, kirjausautomaation seurannasta/ylläpidosta ja yhteydenpidosta asiakkaiden suuntaan. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Mitä odotamme sinulta:

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hallitset kirjanpidon, olet positiivinen, aikaansaava, tarkka ja omaat ammattimaisen asenteen. Lisäksi sinulta löytyy muutosvalmiutta ja paineensietokykyä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme sinulta kaupallista koulutusta. Kokemus taloushallinnon töistä sekä Excel- osaaminen katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle:
- Kehittyvän työympäristön
- Loistavan tiimiyhteisön
- Mukavat työkaverit
- Kesko-konsernin henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Laakso, puh 050-375 1507 email: riikka.h.laakso@kesko.fi tai Anne Pylvinen, puh 050- 5020 536 email: anne.pylvinen@kesko.fi (ei tavoitettavissa 25.11. - 29.11.2019.2019)

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksin ja CV 6.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja paikat täytetään, kun sopivat osaajat löytyvät.