Ostolaskujen käsittelijä, Skanska Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020
Oletko esimerkiksi trandenomiopiskelija tai vastavalmistunut merkonomi tai? Tässä paikassa sinulla on mahdollisuus työskennellä tilanteesi mukaan joko osa- tai kokoaikaisesti. Jos pidät osittain rutiininomaisista, mutta tarkkuutta ja samalla ripeyttä vaativista tehtävistä ja haluat työskennellä osana ison yrityksen talousprosesseja, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme potentiaalisten henkilöiden kanssa jo viikolla 48!
KUVAUS
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Skanska Oy:lle kokoaikaista Ostolaskujen käsittelijää.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen kirjaus ja käsittely ja mahdollisesti voit saada vastuullesi myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Tilanteesi mukaan voit työskennellä kokoaikasiesti tai osa-aikaisesti, kuitenkin vähintään kolme päivää viikossa. Työskentely onnistuu etänä alun perhedytyksen jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus, merkonomi tai tradenomi
* Kirjanpidon perusteet ja mielellään kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Tarkka ja ripeä työote
* MS Office -taidot
* Sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito


Lisäksi isona etuna nähdään aiempi työkokemus ostolaskujen parissa toimimisesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki, Nauvontie 18
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Skanska Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakasyrityksestämme täältä: Skanska Oy
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot