(Poistunut julkaisusta)

Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka, ja palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisella ostolaskujen käsittelijällä.

Tässä tehtävässä tulet meille määräaikaiseen työsuhteeseen tiliöimään ostolaskuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ostolaskujen parista, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa osa-aikatyötä (20 h/vko) sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä, sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kyseessä on osa-aikainen ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2021 ja työt kestävät helmikuuhun 2022 saakka.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 25.2.2021.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/ostolaskujen-kasittelija-helsinkiin-4/ 

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.maunula@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​