(Poistunut julkaisusta)

Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka Palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.


Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt kokoaikaisella ostolaskujen käsittelijällä.


​Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työssä menestyminen vaatii sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Lisäksi toivomme kirjanpidon perusteiden sekä arvonlisäverotuksen ymmärrystä. Olethan taloushallinnon moniosaaja, sillä työ pitää sisällään myös muita taloushallinnon tehtäviä.


Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Toivomme sinulta taloushallinnon koulutusta sekä edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista.


Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa kokoaikatyötä, mahdollisuudet kehittymiseen sekä Opsetin kattavat henkilöstöedut. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki.


Työt alkavat mahdollisimman pian, joten olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 30.1.2020.


 


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/ostolaskujen-kasittelija-helsinkiin-2/


Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.maunula@op.fi


Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehitysmahdollisuuksia.